Friday, October 28, 2011

Simple:Press problēmas ar postu pievienošanu un dizainu

Kaut kad jau biju rakstījis par tādu forumu, kā Simple:Press.
Plusi šim forumam ir laba integrācija iekš wordpress - it sevišķi, ja tev nav padomā nekādas lielās noslodzes un liela tautu masu apgrozība tavā weblapiņā.

Protams, ka gadās arī problēmas. Šoreiz gadījās tāda kļūme, kā - nezin kāpēc online wordpress saita forumam bija minimāli nojucis dizains. Tā īsti nevarēja saprast, kas vispār ir par štelli. Pašā augšā rādījās kaut kādi search lauki, utt. Ja tas vēl it kā nebūtu nekas, tad bija vēl tāda problēma, kā sačakarēta postu pievienošana -  WYSISYG editors bija pilnībā sačakarēts :(
Pats labums bija tāds, ka ofline wordpress saita forums ir kārtībā (domāts lokālais wordpress saita spogulis).

Par nelaimi, rītā vēl darbadiena, tā kā sildam tējeli (nevis atpuļķējam norasojušu aliņu), un ķeramies wordpresam pie ragiem.

Prātā iezagās doma, ka nez kādā sakarā ir nobrucis kāds foruma funkciju fails. Miegs nāca pamatīgi, tā kā doma bija eleganta - dzēšam online forumam visu foruma direktoriju ārā, un taisam konkrētās direktorijas upload no foruma backupa versijas. Pēc operāciju paveikšanas, palika skaidrs, ka jāuztaisa vēl kāda tējas krūka. Nekas nebija nācis par labu - itin nekas...

Nu ko - rokamies tālāk.

Beigu beigās, atcerējos, ka jamam nepatīk jauni plugini, it sevišķi tādi, kam ir kāds sakars ar JS. Man bija problēmas ar saita ātrdarbību, tā kā biju uzlicis vairākus jaunus pluginus spraudņus, un tostarp arī 2, kuri bija atbildīgi par CSS - WP CSS un WP Minify.

Vaininieks izrādījās WP Minify.

Atslēdzam / izdzēšam vainīgo spraudni (es izmetu abus), un dzīvojam tālāk.

No comments: