Wednesday, April 25, 2012

Nozagta Ford Fiesta R2?

No rīta, traucoties uz darbu, pa radio dzirdēju ka esot no kādas degvielas uzpildes stacijas nozagta sportiska fiesta. Nu ko, ja zog, tad zog, un nepievērsu vērību šim tekstam.


Pēc kāda laika, pāris braucēju forumos parādījās ziņas - esot nozagta ford fiesta, kamēr vadītājs esot bijis veikalā -> subarupower un bmwpower.

Šeit arī pilns teksts:
no ANB komanda: Lūdzu atsaukties jebkuru, kas var sniegt informāciju par Ford Fiesta R2, kas tika nozagta 23/04 21:45 no @NesteRuna K.Ulmaņa gatve 85! RT!

Sveiciens visiem, kas palīdz Ford Fiesta R2 meklēšanā.
Tiem, kas nezin, atgādinām vakar 23. aprīlī ap 21:45 no Neste benzīntanka pazuda Ford Fiesta R2 automašīna. Mašīna bija ceļā uz PR autocentru, lai varam to sagatavot aplīmēšanai un jau šinī nedēļas nogalē izstādīt Auto Exotica 2012.

Nauris iebrauca degvielas uzpildes stacijā, kur mašīna arī pazuda. Īsajā laika brīdī, kamēr Nauris atradās veikalā mašīna pazuda.
Šobrīd pateicoties sabiedrības operatīvajam atbalstam ir radies priekšstats, kur mašīna varēja palikt. Šobrīd gaidām video novērošanas materiālus, kas varētu sniegt lielāku skaidrību par notikumiem.
Vēlreiz izsakām pateicību par palīdzību Fiestas meklēšanā!

ANB komanda

Pēc kāda laika parādījās "izcils" video ar "novērošanas kameru ierakstu".


Kā jums tīk šāds, mārketinga, triks???

No comments: