Saturday, March 05, 2011

Seriāli: OZ, The Wire, Band of Brothers

Esmu arī šādu tādu seriālu fans. Kad pa TV sāka rādīt prison break, tad aizrāvos ar to. Nevarēdams sagaidīt otrās (vai trešās) sezonas beigas tālrādī, centos tās sameklēt torentos. Protams, ka atrast varēja, bet - vēl līdz šai dienai es tās neesmu noskatījies :)

Likās ka varētu būt interesanta līdzīgu seriālu tēma.

1) "OZ"- vairāki aktieri ir no Prison break seriāla. Sižets aizraujošs,bet labāk skatīties vienam (vismaz ne kopā ar mazākajiem). Ja prison break bija daudz darbību ārpus cietuma, tad šeit ir otrādi. Arī par katru no galvenajiem varoņiem pastāsta (parāda) kapēc viņš ir šeit nonācis... Kas nepatika - galveno varoni šausmīgi emocionāli sačakarē. Nabags (precēts būdams) iemīlas vīrietī (it kā ar abpusējām jūtām), bet tas izrādās viņa ienaidnieka drauģelis. Tālāk gan viss apgriežas pret galvenā varoņa ienaidnieku. (IMDB: 9.3)



2) The Wire - daudzi aktieri no seriāla OZ. Mūžīgā cīņa starp narkodīleriem un policiju. Patiesībā, ļoti interesants seriāls. (IMDB: 9.7)



3) Band of brothers. Režisori: Toms Henks un Stīvens Spīlbergs. Esot ļoti labs seriāls par kara tēmu - pats vēl neesmu noskatījies, bet režisoru dēļ būs jānoskatās. (IMDB: 9.6)


Pagaidām it kā viss. Bet, ja ir kādi forši seriāli padomā, tad varat droši mest iekšā komentos ;)
P.s. Krievu seriālu "Zona" neesmu skatījies. Bet esmu dzirdējis 2 viedokļus: vieniem patīk, citiem nepatīk. Varbūt kādreiz noskatīšos...

No comments: